Æblet og ormenJeg har endelig fået tid til at tilbringe lidt tid med disse hæklebøger, min samling af bomuldsgarn og min hæklenål. Derfor er jeg nu i stand til at præsentere mine to venner Æblet og Ormen. Her stopper hæklerierne dog ikke. En blæksprutte så dagens lys i nat og en vandmand følger forhåbentlig snart trop. Amigurumi-hæklebøger af Ana Paula Rimoli er simpelthen fantastiske. Og der kommer en ny til april! JUHU!

6 kommentarer:

 1. Normalt kan jeg ikke li' æbler med orm, men det dette her par er da ikke til at stå for :D
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare helt igennem fantasktisk og supersød!!! :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sød! Engang når jeg får masser af tid (som om....) så vil jeg også lære at hækle :D

  Jeg faldt lige over den her bakke http://butik-akimbo.blogspot.com/2010/11/hele-den-glade-familie-pa-vej-til-nye.html. Den må da lige være noget for en mumielsker som dig :)

  SvarSlet
 4. hvor er de søde. er bøgerne på dansk.

  SvarSlet
 5. Tak allesammen :o) Jeg er også selv helt forelsket i æblet og ormen. Netop derfor er vandmanden og blæksprutten blevet påbegyndt!

  Bøgerne er på engelsk, desværre.

  Og jeg har savlet over Moomin-bakken. Den kunne passe perfekt ind i mit kommende køkken!!!

  SvarSlet