Hvad genbrug'en byder på:

De smukke farverige grydelapper matchende de gennemgående farver har på værelset har jeg luret på længe. Jeg ved ikke rigtig, om jeg kommer til at stå og mangle dem i mit kommende køkken!? Men tænk hvis jeg gjorde, og jeg ikke havde fået dem købt. Så nu ryger de ned i flytte-hjemmefra-kassen sammen med den store brune Wiinblad dækserviet med det smukkeste tryk. Igen er det Nordisk Tekstil der har beriget Danmark med noget smukt!

6 kommentarer:

 1. Uhh jeg har en rund dug magen til dækkeservietten med bjørn wiinblad. Det er nemlig nogen super smukke print.

  SvarSlet
 2. ej hvor skægt- jeg har en gammel pude med betræk i rødlige farver i samme print som grydelapperne- og den købte jeg i genbrug for 6-7 år siden- fedt at se det i andre farver...

  SvarSlet
 3. Ellen Kathrine - kan du lokkes til at poste et billede af den? Jeg vil super gerne se den, den kan kun være smuk!!

  SvarSlet
 4. ja det skal jeg nok- laver lige et indlæg om gl puder... og fine print på dem.. og sender dig en besked .-)

  SvarSlet
 5. Hej Helene!
  Har lavet et indlæg til på søndag hvor du kan se printet i rødt :-)

  SvarSlet
 6. Det vil jeg glæde mig til at se på søndag! ;o)

  SvarSlet