Anbefaling: Fra yt til nyt

DR er begyndt at sende en ny programserie, Fra yt til nyt. Sendetidspunktet først på aftenen er helt håbløst set i forhold til min dagligdag. Men heldigt er det, at man selv efterfølgende kan catche op på dr.dk/tv (se programmerne her).

Programmerne er opbygget lidt a la Skattejægerne. I løbet af en halv times tid følges flere genbrugskunstnere fra søstrene bag Plyssky til min genbrugshelt, Thomas Dambo og hans kollegaer. Hver især er de i gang med konkrete projekter. Blandt andet bliver der hos Thomas Dambo skabt en masse fede fuglehuse, som er at finde i Københavns gadebillede.

Selv var jeg uvidende om programmet før Louise anbefalede det til mig. Denne anbefaling er hermed givet videre!

4 kommentarer:

 1. THOMAS DAMBO???!! JEG SKAL SE DET PROGRAM:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep! Han er så skide dygtig. Du må se det :-)

   Slet
 2. Årh hvor lyder det som et fedt program! Tænk at jeg gik glip af det (det skyldes jo så nok vores manglende fjernsyn..) - Tak fordi du delte anbefalingen!

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide programmet, og her passer sendetidspunktet heller ikke, men som du skriver, kan programmerne heldigvis ses på DRs hjemmeside.

  SvarSlet