Historisk genbrug

I mange år har man slikket på dem, og smækket dem på kurverten. Nu til dags er de blevet så fansy, at de er trykt på noget sælvkæbende og sikkert ikke så miljørigtigt materiale. Men nødvendige er de jo, for at vi kan sende ting frem og tilbage i landet og helt ud af landet. Men i stedet for at smide kuvert, frimærke og måske også brevets indhold i en smart kontainer til genbrugspapir, så kan man faktisk bruge frimærkerne!

Sidste år gemte vi op til omkring d. 15 december alle julemærkerne fra samme år samt ældre julemærker, som vi klistrede sammen til denne grankogle, som vi valgte at dekorerer med glimmerlim og silkebånd. Både kontaktlim og glimmerlim er selvfølgelig langt fra miljøvenligt, mens båndet dog er genbrug fra en tidligere julegave. 'Hellere lidt genbrug, end alt nyt' - er temaet vi kører efter her!


Disse kort skabte glæde hos det meste af familien. Især den lidt ældre generation nød kortene, idet synet af de lidt ældre frimærker med stempler fra forskellige steder i landet medførte mange gode minder!

Ydermere forsøgte vi os efterfølgende med at lave hele billeder af frimærker og karton fra gamle gaveæsker og så videre. Dette førte til de nedenstående billeder. Motiverne er fundet i Nephews musikvideo til nummeret 'Superliga' fra albummet 'USADSB' (2004):


Kommentarer