Når genbrug stadig tager tid...

Det sker så tit, at vi bliver lidt for ivrige og påtager os en masse projekter. Så får vi ideen til en ny taske, så vælger vi at ville male de før viste ølkasser og så skal der flettes kurve til de malede kasser! Det hele tager tid. Faktisk lidt for meget tid, når man er ved at afslutte 3.g og 9. klasse!

Vi forsøger at finde den gyldne balance, hvilket har betyder, at det desværre ikke er blevet til så mange indlæg lige for tiden.. Men det må vi snart få lavet om på! Jeg ved at Simone har gang i noget tepose-halløj, og jeg har selv gang i et indlæg om kurve samt den længe lovede fremgangsmåde, så I selv kan komme i gang! I mellemtiden må i dog nøjes med et billede af den sidste taske, som vi har færdiggjort. Tasken er relativ stor og er lavet af Haribo-poser:

Samtidig minder vi om, at ALLE er hjerteligt velkommne til Store Byttedag i Fælledparken lørdag d. 12 juni fra 10 til 16. Her kan i få hilst på os, se en masse tasker og kurve, prøve at folde selv med guides og eventuelt købe en af de meget få tasker, som vi har til salg! Håber vi ses!

Kommentarer