49 læsere...

..Har valgt at følge min blog som faste læsere! Det kommer virkelig bag på mig, at så mange vil følge fast med i mine kreative syslerier! :)

Kommentarer

 1. Næh faktisk har i nu 50 følgere. Det er bare super flot!
  Er selv kommet til for få dage siden, og er meget positivt overrasket over at finde en vejledning til de meget populære tasker.
  Jeg er allerede gået i gang med at gemme emballage og har lavet aftale på arbejde om at kaffeposerne lægges til side. Der bruges nemlig en hel pose om dagen :-)
  Jeg har for tiden en hel kasse cykelslange som jeg somme tider bruger til at flette i kurve (af pil) Tænker på om teknikken måske også kan bruges på dem. De bliver sikkert for tykke hvis man folder dem mod midten 2 gange inden man laver "kædeledet" men måske man bare kan klippe strimler. Nå det vil jeg i hvertfald prøve en gang.
  Nu må jeg nok hellere få afprøvet teknikken på folie først.

  SvarSlet
 2. :) Så rundede vi 50, helt præcist 53!
  Hold da op! Har på fornemmelsen at i dag bliver en fantastisk dag! Student 2010, flere læsere og godt vejr!

  SvarSlet
 3. Jeg er også ny fast laser, er selv vild med de flettede tasker og laver dem selv. min første taske blev lavet af gamle ugeblade, og var egentlig bare for at prøve det, og jeg vil sige det er en lækker for for genbrug, tak for en super side med lækker vejl til taske foldning :) måske jeg skal få bugt med den kasse kaffe,slik poser jeg har på loftet og lave en papirs kurv :)

  super side du har, glæder mig til at følge dig fremover :)

  Kh Sara Bournonville

  SvarSlet

Send en kommentar