Det lille trick

Utrolig mange mennesker, som kom forbi på Store Byttedag spurgte, om vi virkelig sad og flettede et led af gangen, for at sætte det på kæden. Det gør vi ikke. Vi fletter en masse led, før vi sætter dem sammen. For at de ikke skal gå op, bruger vi vores mors Trip Trap bordskånere, hvor hullerne lige passer til, at der kan sidde fra 1 til 3 led. Her er lidt billeder fra processen med Capri Sonne juiceposer, som vi er ved at flette til en taske:


Kommentarer

 1. Hej.
  Jeg har lige kigget mig lidt omkring på bloggen - og jeg er altså VILDT imponeret.
  Sikke meget arbejde det kræver at lave sådan en taske/pung...
  ... for slet ikke at tale om, hvor lang tid det må tage at samle papir nok...
  Nøj, hvor må det være hårdt at spise sig igennem alt det slik og chokolade, chips og peanuts... og ikke mindst at drikke alt det kaffe...
  Hov! Tror lige det er en hobby for mig ;)
  KH Frau Putz

  SvarSlet
 2. ...helt enig med Frau Putz....er simpelthen nød til at lægge et link til jer på min blog. Må vist prøve teknikken af en dag når jeg har fået samlet rigeligt af det rigtige papir ;-D
  kh Anette L

  SvarSlet
 3. Man bliver bidt af at lave taskerne, når man først kommer igang! (: Og link endelig alt det I har lyst til! Jo flere som kan få glæde af det, jo bedre!

  SvarSlet
 4. Jeg er dybt imponeret over at i gider lave en taske af capri sonne poser. Gemte nogle selv men synes de var for ulækre til at jeg gad det. Og så lige et tip: jeg bbruger papirclips til at holde leddene med og det fungere super godt ;D

  SvarSlet
 5. Ja, Capri Sonne poserne skal bestemt vaskes af inden brug! ;) Men vi holder begge meget af de tasker, som kommer ud af juiceposerne, så det er bestemt sliddet værd! :D

  Tak for dit tip!

  SvarSlet

Send en kommentar