Færdig med tasker

.. Eller ikke helt, men næsten. Ind imellem de sidste eksaminer er det lykkedes for os, at lave nogle forskellige taske og kurve, som I kan se. Et par af dem kan dog også købes ;) Som en lille appetitvækker, er her de fleste færdige ting til salg:


^Ovenfor ses de lidt mere specielle tasker. Fra venstre en taske af müslibars papir til 200 kroner. Herefter en meget lille møntpung af kikspapir til 125 kroner. Derefter en taske af Kanelgiffelpapir også til 200 kroner og afslutningsvis en taske af gule og blå Pingvin slikposer til 150 kroner. Vi når muligvis at færdiggøre en taske af Kims Peanuts poser.. Det må tiden vise!


^ Tasker udelukkende flettet i store tern. Den største taske er fremstillet halvt af kakao poser fra Frellesen samt Cafe Noir kaffeposer. Den er relativt stor og kan blive din for 175 kroner. De to mindre sølvtasker, stadig i store tern koster 150 kroner per styk ligesom den hvide. Der er i øvrigt en hvid taske mere på vej ;)


^ Ovenfor ses den mere farverige del af det sparsomme sortiment! De tre største farverige tasker kan blive dine for 200 kr. stykket. De er lavet af diverse plastikemballage som småkagepapir, snackposer og slikposer. Imens den mindre taske til højre fremstillet af papir fra diverse barer som Twix, Mars og Bounty. Den koster 150,-


^ Ovenfor igen nogle utrolige farverige tasker. Disse tasker har dog det til fælles, at de alle er lavet 100% af chipsposer. Den store taske kan blive din for 175,- mens de to tasker i mellemstørrelse koster 150,- Den mindste i højre hjørne koster dog kun 125,- Genbrug behøves ikke at være hammer dyrt! Samtidig er vi næsten færdig med en mindre taske i små tern, også flettet udelukkende af chipsposer. Den er faktisk blevet super fin!
Sidst men absolut ikke mindst, har vi to kurve til salg. En stor og en lidt mindre. De er begge lavet af blandede kaffeposer og en del stive Gevalia poser (cirka hver anden). Kurvene tager længere tid end tasker at lave, hvorfor den store kurv koster 250 mens den lille koster 200 kroner. Håber nogle køber dem og bliver super glade! Vi er selv glade for den slags genbrugsting!

Kommentarer

 1. Hej
  Er der nogen af Jer der har en idè til en hank, der kan passe til taskerne. v.h. Inge

  SvarSlet
 2. har du lamineret papiret? fx på chipsposerne :)

  SvarSlet
 3. Inge - man kan købe en masse forskellige hanke på Læderiet. De har en hjemmeside online. Ellers kan man bruge diverse kraftigt bånd og stof.

  Anonym - jeg laminerer aldrig plastik. Jeg laminerer kun når jeg fletter af papir :o)

  SvarSlet

Send en kommentar