Historien om hippiekurven

Der var engang en stor sort gammeldags labrador, som af sin ejerfamilie havde fået tildelt en stor grøn plastikkurv til at slænge sig i. I den kurv lå en dejlig dundyne i det lækreste orange, hvide og lyserøde retrobetræk. Hundens familie kaldte derfor kurven med dynen for hippiekurven.

Så var det en dag, at husets ene teenager og blogger gik hen og forelskede sig i netop det betræk, som hunden faktisk havde fået to af til sin elskede dyne. Dynebetrækket havde engang været de gamle i husets, men nu holdt de på, at begge betræk tilhørte hunden og kun hunden. Husets ældste teenager var dybt skuffet og næsten misundelig på hunden! Hun havde nemlig forelsket sig i betrækket til nogle retropuder til hendes seng.

En solrig dag gik det op for hende den ældste teenager, at der jo for Søren da eksisterer to store hovedpudebetræk til hundens sengesæt. Og hunden ejede ikke, og ønskede ikke at eje en hovedpude eller to. Så nu kan hunden have sin hippikurv med retrodyne i fred, de gamle er tilfredse mens husets teenager kan sy lige netop de retrobetræk til sine puder, som hun ønsker! :) Se det var historien om hippiekurven og retrobetrækket!

Kommentarer

  1. Heldigt at hunden ikke brugte hovedpude! Skønt betræk.

    SvarSlet

Send en kommentar