Kartonpung med skruelåg


Flere har efterspurgt en vejledning til at lave en pung af en karton med skruelåg. Den er ganske simpel! Først skaffes en karton med skruelåg. Både juice og mælkekartoner kan bruges.


 Kartonen klippes herefter op således. Siden på kartonen modsat siden med skuelåget klippes op midt for. Hvilket ses på billedet nedenfor til venstre. Herefter klippes der hele vejen rundt om bunden, så bunden til sidst klippes af. Du ender altså med et stykke karton, som ser sådan ud:

Herefter udprintes denne skabelon. Skabelonen bruges til at tegne over på indersiden af kartonen. Når dette er gjort, klippes pungen ud af kartonen. Herefter har du en pung som ser således ud som på billedet nedenfor:Herefter skal der foldes langs alle de stiplede linjer på skabelonen. Det kan være godt at bruge en sløv kniv/saks til at skære små riller, der hvor der skal foldes. Så bliver folderne skarpere! Til sidst klippes der et hul, hvor der på skabelonen er lavet en grå cirkel. Så har du en skruelågspung. Perfekt til eksempelvis pengegaver eller til børnenes købmands lege ;)

Kommentarer

 1. De er så seje de punge der...jeg prøver at samler lidt kartoner, der er flotte, og så skal jeg prøve at lave nogen også...

  SvarSlet
 2. øv kan ikke finde skabelonen på hjemmesiden ... :(, men skønne er de

  SvarSlet
  Svar
  1. Indlægget er en del år nu, så skabelonen jeg har linket til findes desværre ikke mere. Beklager.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. http://www.instructables.com/id/Milk-carton-wallet-1/

  SvarSlet

Send en kommentar