Kartonpunge


I dag skal den stå på kartonpunge af mælkekartoner. I går satte jeg tryklås i punge, som jeg foldede af juicekartoner i Bulgarien. De ligger nu i en skuffe sammen med andre punge med skruelåg. Lige pt ser mit gulv sådan ud, så der er vidst nok at gå i krig med:

Kommentarer

 1. må da godt nok sige du er effektiv :)
  Hvor er de seje... leder efter et karton der er meget specielt før jeg vil forsøge mig :)
  God fornøjelse
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Jeg er ret effektiv for tiden, ja :) Nu er det jo ferie, så tid er der pt nok af! Tak :)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er de flotte. Lægger du ikke en lille guide til at lave dem ud? :)

  SvarSlet
 4. Hvor får du alt det slikpapir fra? Svar gerne her i kommentar systemet. Jeg skal nok kigge efter svar :)

  SvarSlet
 5. Hele min familie, en del bekendte samt bekendtes bekendte samler slikpapir og kartoner ind :) Jeg skal undervise i at lave taskerne til efteråret, hvor jeg skal medbringe slikpapir. Derfor så store mængder!

  SvarSlet
 6. Du er simpelthen for sej og fuld af sjove kreative idéer - dit kursus MÅ blive et hit. Jeg har simpelthen været nød til at lave et link til dig på min blog - for din blog er noget helt for sig selv - bliv ved med det.....ha' en fantastisk dag....;D

  SvarSlet
 7. Mange mange tak Anette! Din kommentar betyder mere end du tror! Jeg kan ikke andet end at få en fantastisk dag :) Du må også have en fantastisk dag. Mange tak! Helene

  SvarSlet
 8. WoW! Gleder meg til å se guide'n på hvordan du lager disse, kjempestilig! Jeg er forresten stadig innom her og titter, blir kjempeimponert hver gang, og du er i favorittbloggrullen på bloggen min. Stå på med både det krative og med miljøet! Stor sommerklem:-)

  SvarSlet
 9. Er virkelig beæret over alle jeres hilsner og jeres lyst til at linke til min blog og lade den indgå i jeres blogruller :) Tak!

  SvarSlet

Send en kommentar