Plettede træer og kommode 1

Så er mit containerfund af en mini-kommode ved at være gennemtør efter en del omgange hvid maling. Har tabt mit kreative hjerte tilpas meget til Dotty tapetet fra Ferm Living, at jeg har været nød til at tapetsere alle 6 skuffegavle med plettede træer. Nu står skufferne og tørrer, indtil jeg får taget mig sammen til at give dem en omgang klar lak :) Og undskyld den mørke baggrund på billedet. Min kamera havde ikke lige lyst til at lege med blitz-mæsigt!

Kommentarer

 1. er vild med det papir, og jeg elsker træer :) hvor er det papir fra ?

  Kh sara

  SvarSlet
 2. Ferm Living, hvis du taenker paa producent!? Jeg koebte noget af Mirjam Theresa (www.aebleblomst.blogspot.com)!
  Havde jeg nogle ledige vaegge, havde jeg tapetseret dem alle med plettede traeer :D

  SvarSlet
 3. Ih, hvor flot! Jeg er osse bare vild med det tapet :)
  Bournonville - Jeg har en rest fra et tapeseringsprojekt liggende hvis du vil købe eller bytte :)

  KH Blåmejsen

  SvarSlet
 4. Herligt at saa mange kan lide prikkede traeer :D

  Kh Helene

  SvarSlet

Send en kommentar