Sengebord a la genbrugSå er endnu et containerfund blevet overhalet af penslen med hvid højglans maling, og efter et besøg i en Lisbeth Dahl butik, så så har den lille skuffe fået de to fineste glasgreb :o) Skuffen havde sine problemer med at åbne, da jeg gjorde mit fund. Men efter lidt sliberi samt kontakt med stearin, ja så går det nu som en leg at hive skuffen ud!

Kommentarer

 1. Hvor er det blevet fint! Er meget imponeret over din arbejdsiver... der er altid en ny fed ting når man kigger herind.. ;)

  SvarSlet
 2. Jo tak :o) Jeg læste engang på en af de første blogge jeg læste, at opskriften på en fed blog var relevante indlæg, aktivitet på andre blogge samt sidst men ikke mindst indlæg hver dag, dog uden indlæggene blev kedelige. Det forsøger jeg at praktisere!

  Nu er jeg jo også så heldig, at have tiden til at være krea fireogtyve syv :)

  SvarSlet
 3. Kjempefint nattbord!!!

  I dag bruker jeg pc-tiden min på å besøke alle dere som jeg er innom å leser hver eneste kveld på sengekanten via mobil og som jeg har på bokmerke-lista mi :) Jeg orker ikke legge igjen kommentarer med mobilen så jeg bestemte meg for å bruke pc i dag for å legge igjen et lite "hei" og i alle fall fortelle at jeg er ivrig leser av bloggen din! :) Jeg sjekker hver kveld etter oppdateringer og jeg koser meg fælt, enten fordi jeg blir underholdt, inspirert eller en kombinasjon av begge :)
  Jeg ønsker deg en fin dag og supre bloggdager fremover :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar