Tidsrøver!

Jeg knokler med at få gjort en masse tasker og kurve færdige til på lørdag. Derfor stilheden og manglende indlæg. På lørdag er jeg en del af Avedøre Biblioteks Store Byttedag fra 10 - 14. Her vil jeg sælge tasker og kurve, undervise lidt i at flette, svare på spørgsmål og forsøge at sprede en god genbrugsstemning! Entreen er gratis, så jeg håber vi ses!?

Kommentarer

 1. Hej Helene.

  Jeg fandt hende her: http://www.linasbloppis.blogspot.com/ og kom til at tænke på dig.
  Hun har mummi-stof til salg. Det er ikke billigt, men det er der.

  Kh Line.

  SvarSlet
 2. Jeg har netop købt et stykke Moomin-stof af Lina på hendes side, som hun linker til :o) Haha.. Lidt sjovt at du lige finder netop den side! Men mange tak for tippet! Jeg viser stoffet frem når det kommer med posten! Helene

  SvarSlet

Send en kommentar