Berlingske tidene?

Skulle en eller anden mon ligge inde med Berlinske Tidende fra i søndags? Som det nok er gået op for flere herinde, udgøre Nephew, Peter Sommer og nu De Eneste To en utrolig stor del af mit liv. Musikken, sammenholdet fans imellem samt en perlerække af oplevelser siden slutningen af 2006. 32 Nephew-koncerter...

Som minder gemmer jeg artikler, interviews m.m. Jeg missede desværre Berlingske i søndags...

Kommentarer

 1. Jeg har den sikkert hjemme, hvis ikke den er røget til storskrald.... - kigger og giver dig besked

  kh Pia

  SvarSlet
 2. hvor skal den sendes hen? ;-)

  SvarSlet
 3. Tusinde, tusinde tak :o)!
  Kan jeg få din mail, så sender jeg fluks adressen!

  SvarSlet
 4. Ellers vil jeg blot fortælle dig at du altid kan bestille den hos en forhandler. Det samme gælder ugeblade.

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Tak for tippet! Synes bare ikke at det har været tilfældet, det hvor jeg har forsøgt mig. Har dog også kun besøgt nogle tankstaioner. De er kun behjælpelige, hvis de tilfældigvis ikke har sendt aviserne retur endnu.

  Jeg skal nok bare forsøge mig hos en mere "seriøs" forhandler en anden gang! :o)

  SvarSlet

Send en kommentar