Æblet og ormenJeg har endelig fået tid til at tilbringe lidt tid med disse hæklebøger, min samling af bomuldsgarn og min hæklenål. Derfor er jeg nu i stand til at præsentere mine to venner Æblet og Ormen. Her stopper hæklerierne dog ikke. En blæksprutte så dagens lys i nat og en vandmand følger forhåbentlig snart trop. Amigurumi-hæklebøger af Ana Paula Rimoli er simpelthen fantastiske. Og der kommer en ny til april! JUHU!

Kommentarer

 1. Normalt kan jeg ikke li' æbler med orm, men det dette her par er da ikke til at stå for :D
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare helt igennem fantasktisk og supersød!!! :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sød! Engang når jeg får masser af tid (som om....) så vil jeg også lære at hækle :D

  Jeg faldt lige over den her bakke http://butik-akimbo.blogspot.com/2010/11/hele-den-glade-familie-pa-vej-til-nye.html. Den må da lige være noget for en mumielsker som dig :)

  SvarSlet
 4. hvor er de søde. er bøgerne på dansk.

  SvarSlet
 5. Tak allesammen :o) Jeg er også selv helt forelsket i æblet og ormen. Netop derfor er vandmanden og blæksprutten blevet påbegyndt!

  Bøgerne er på engelsk, desværre.

  Og jeg har savlet over Moomin-bakken. Den kunne passe perfekt ind i mit kommende køkken!!!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar