Dagens produktion


Endelig har søster fået sin længe ventede "moster-kurv" i kaffeposer vendt med bagsiden ud af. Længe har kurven ligget halvfærdigt, men nu er den simpelthen færdig! Så kan søs få sine mange garnnøgler samlet :o) Hun blev i øvrigt super glad for tøseturen til Hva' Så Danmark!

Kommentarer

 1. Sikke en dejlig gave :)
  hvor er den blevet fed. hvad størrelse papirstykker har du brugt?
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Hej Micha. Mange tak. Jeg har brugt den store størrelse plastikstykker. Altså dem som måler 9 centimeter gange 19,5 centimeter :o)

  SvarSlet
 3. Fantastisk kurv - og sikke et arbejde!

  SvarSlet
 4. oki doki :) Synes det er lidt svært hvad størrelse jeg skal bruge til kaffeposerne, har fået klippet nogle i den lille, men tror ikke det dur øv.
  Så må vist i gang med de store :)

  SvarSlet
 5. Hej Helene. Jeg vil sige tak for din vejledning og inspiration. Jeg er kommet godt igang med at flette tasker. men hvad gør du ved dem af plastik? jeg her forsøgt at lave et par stykker, men de skrider fra hinanden. Hvad gør du for at få hold på plastik uden folie på bagsiden? Håber at du har løsningen.
  Nar du har funder ud af hvordan vi laver lampen af dåseclips er jeg med på at prøve!
  mvh Tinna

  SvarSlet
 6. Hej Tinna. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår dit problem rigtigt. Glider taskerne af almindeligt genbrugsplastik fra hinanden, eller?

  Sendt eventuelt en mail til mig, så skal jeg kigge på det! genbrugblirguld@hotmail.com :o)

  SvarSlet
 7. Hej

  Der er nu flere der har bedt mig om en anvisning på flettede tasker, og jeg henviser altid til din side, da den er bare så god og nem at forstå.

  Må jeg lægge et link ind på min hjemmeside? Så jeg slipper for henvendelser, der jo alligevel er bedre hjulpen med din side?

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig må du linke :o)

  SvarSlet
 9. Hvor mange stykker er der brugt til den super flotte kurv? :)

  SvarSlet
 10. Hvor mange kaffeposer skal der cirka bruges til sådan en kurv?

  Det er virkelig et godt stykke arbejde :-)

  SvarSlet
 11. Sølvkurven her er flettet af store industrikaffeposer. Der kommer 6 tern ud af hver pose, så er det selv at tælle. Det er i hvert fald godt at have en eller flere gode sponsorer, ellers bliver man aldrig færdig!

  Jeg har flettet en af røde almindelige kaffeposer også. Den er primært lavet af Gevalia kaffeposer. Her bliver hver pose kun til 3 tern. Så det tager endnu længere tid!

  SvarSlet

Send en kommentar