Søndagsprojekt


Endnu en taske færdiggjort... Overvejede kortvarigt om den skulle være min. Det bliver den ikke, så den er lagt til salg på salgssiden sammen med en Capri Sonne taske samt brun müsli taske. Glædelig 1. advent!

Kommentarer

 1. Hvor er den flot. Jeg tænkte på om du har prøvet at lakere taskerne, hvis de er lavet af papir ?

  SvarSlet
 2. Hej Pia

  Jeg har prøvet at larkere tasker når de er lavet af papir, det gør jeg altid det er meget lettere end tape. Jeg bruger lak på spraydåse tror nok det hedder Ok lak og er købt i XL-byg. Jeg giver det lak 2 gange, et godt lag så jeg er sikker på de kan tåle at blive brugt.

  SvarSlet
 3. Juhu :D
  jeg har lavet en blog med perleplade perler/rør-perler.
  Super sjovt!

  Isse ;)

  http://perle-beads.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hej :) hvor er den taske flot! hvilket papir bruger du til det?

  SvarSlet
 5. Tak for rosen :o) Jeg har brugt en masse kaffe og kakao poser. Alt det sølvfarvede er kaffeposer vendt med vrangen ud! God flettelyst!

  SvarSlet

Send en kommentar