Sneak peak 1


Mens mine tasker er udlånt til julemarkeder, arbejder jeg på at få fyldt min salgsside op med lækre ting, til "åbningen" omkring d. 10. december. Nye taskevarianter har set dagens lys allerede mens nogle i fuldstændig andre former og farver er på vej. Her en taske af müsli-papir med lyseblåt for... Denne har ikke lomme, andre har! Nu går turen til den lokale genbrug. 50 %, også på lynlåse! Vi blogges ved!

Kommentarer

  1. Tillykke med optagelse. Rart at det går den vej, du gerne vil.

    Tak for at der er kommet glade farver på din forside. Det muntrer mig op.

    SvarSlet
  2. Mange tak! Og selv tak for de dejlige farver. Jeg har endelig fundet et design, som jeg føler mig fortrolig med. Så dette design og de glade farver er kommet for at blive. Jeg mangler dog lige at indsætte lidt flere farverige billeder ude til venstre :o)

    SvarSlet

Send en kommentar