Her flettes, limes, foldes og genbruges

Eftermiddagen har stået i teposernes tegn, som det nok ses. Nu er der lavet en ordenlig portion kort til det nye år, 2011. Heller ikke på tepose-området kan jeg få mig selv til at smide den farverige emballage ud, så teposerne bliver gemt her, hos venner og hos familie. Desuden tak til flere af jer ude bag skærmene, som har været så venlige at sende mig en hel del! På genblog imorgen - arbejder pt på et "året der gik indlæg" :o)

Kommentarer

 1. Hvor er de blevet fine, anede ikke du også foldede teposer, det har jeg gjort siden jeg var helt lille, det er så hyggeligt :)
  Godt nytår!
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Det er nemlig utrolig hyggeligt. Har også nydt hele eftermiddagen med søster ved min side :o)

  Sjovt du nævner det. Nu jeg tænker over det, så tror jeg faktisk heller ikke jeg har vist noget teposeflet frem herinde før. Det har jeg hermed ændret på nu! Og tak for rosen!

  Godt nytår til dig og familien også!

  SvarSlet
 3. Hold da op. Sikke et5 arbejde....så fint.
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 4. Hej Helene!
  Hvor sejt at du også laver sådan noget.
  Jeg så sådan noget herinde for ikke så lang tid siden og ønskede mig bøger om det. Var heldig at få dem begge og er nu også gået igang. Har igår lavet de 2 første.
  Har du egentlig en nem måde at skære alle de firkanter ud. Jeg har nemlig også samlet tebreve i lang tid og jeg syns det tager lang tid inden man kan få foldet noget.
  Godt nytår til dig og dine :-)

  SvarSlet
 5. Hej og i lige måde! Godt nytår!

  Jeg plejer at klippe splejsningerne af teposerne, altså dem i siderne. Så klipper jeg bagsiden af posen. Her klipper jeg på folden i bunden af posen. Herefter folder jeg bare forsiden, så jeg får en kvadrat, hvorefter jeg klipper resten af posen af :o) Håber det gav mening?

  SvarSlet
 6. hehe... Jo tak det forstod jeg... Jeg syns bare det tager lang tid. Bruger en genbrugs-fe som dig kun forsiden? Jeg laver 2 kvadrater af hver tebrev afhængig af fabrikat. Man kan jo folde på så mange mystiske måder at man næsten altid kan skjule tekst.
  Jeg elsker at du kan få noget smukt ud af alting og ingenting.

  SvarSlet
 7. Med skam må jeg meddele, at jeg ikke bruger bagsiden, det burde jeg. Jeg har forsøgt mig med at folde dem, men jeg synes aldrig resultatet bliver som jeg vil have det. Jeg må give det et forsøg mere eller to :o)

  SvarSlet

Send en kommentar