Patchwork

Dagen er blevet brugt på afslapning oven på en lang aften i går. Var en af de heldige, som i løbet af 3 minutter fik tiltusket mig en P3 Guld billet. Den blev indløst i går - desværre vandt Nephew ikke lytterhittet. Men showet var godt! Derfor har dagen i dag stået på en masse patchwork-arbejde til et par afsnit af Rejseholder. Status er pt. at 192 sekskanter er syet sammen mens omkring 75 mere er riet.. Fortsættelse følger...


Kommentarer

 1. Det ser super fedt ud ! flot arbejde..

  SvarSlet
 2. Wauw, Helene. Hvor blir det bare godt.

  SvarSlet
 3. Tak tak :o)

  Næste uge bringer en masse nyt stof.. Så jeg lader lige mine ømme fingre slappe af og ser stofsituationen an. Så må arbejdet fortsætte næste weekend!

  SvarSlet
 4. ihh helene hvor ser det godt ud...fede farver... lige til at blive glad i låget af

  SvarSlet
 5. Ih, sikke et fint stykke arbejde. Får nu endnu mere lyst til at kaste mig ud i patchwork.

  Jeg er endnu helt grøn i blogland, men jeg må sige at du virkelig er inspirerende for mig. Er helt vild med din stil og hvad du kan fremstille af så ydmyge materialer. Du har fået en fan :)

  SvarSlet
 6. Hej Solveig. Tusinde tak for din kommentar - og tak for rosen :o) Du skal være så velkommen!

  SvarSlet
 7. ejj så landede jeg da også lige her, hvor er det bare VILDT flot... Hvem der bare havde din kreativitet.

  SvarSlet

Send en kommentar