Har du hils på Elgmut Lotti?

Efter at hjorten Rudolf har fået den efterladte julekugle i gave, har jeg ikke heddet andet end Helene 5 år og Rudolf familiens skændsel. Herudover har jeg fornemmet, at Rudolf var lidt ensom. Så jeg har fundet ham en ligesindet, en rigtig fin ven. Nu hedder jeg så Helene 3 år. Trommehvirvel... Lad mig præsentere Elgmut Lotti:

Elgmuts familie kan købes i Tiger til 30 kroner. Der er desværre ikke meget genbrug over dem.

Kommentarer

 1. Hej elgmut;-)
  Jeg har tildelt dig en award; se ovre hos mig hvis du har lyst;o)

  SvarSlet
 2. Jeg kunne heller ikke stå for den fine elg sidst jeg var i Tiger. Så den ene af Elgmut Lottis fætre hænger hjemme hos mig:-)

  SvarSlet
 3. Elgmus Lottis fætter er måske Elgvis Presley *]:-)
  MVH Bente

  SvarSlet
 4. Ååh! Min næste elg skal da klart hede Elgvis Presley!!! Jeg har elgdigvis købt en elgeting mere. Jeg må snart se at få den vist frem! :o)

  SvarSlet

Send en kommentar