Så blev den klaret

Jeg har fået skrympet mine mini slikposer. Nu er de blevet endnu mindre. Egentlig en ret sjov oplevelse, at stå foran ovnen og betragte poserne krympe. Pludselig skal de ud, og det helst meget hurtigt. Jeg har besluttet mig for at lime magneter bagpå. Tænker de vil gøre sig fint på et hvidt køleskab :o)

Kommentarer

 1. Min datter har lavet et par fine øreringe til mig af "krympeposer" :)

  SvarSlet
 2. Hej Helene
  Har prøvet med alverdens lim. Intet holder. Vil du skrive, hvis du finder noget der virker?
  Jeg tænker dem rundt om et spejl, på hårspænder og hårbøjler, på æsker osv. Men har bare haft dem liggende siden børnene var små pga. limproblemet og nu er den yngste 20.
  MVH. Lilian

  SvarSlet
 3. Hej Helene. Hvordan krymper du slikposerne. Temperatur og tid?

  SvarSlet
 4. Sahara - jeg krympede poserne med 100 grader. De får ikke så længe igen. Omkring 5 minutter eller deromkring. Men det er meget forskelligt fra pose til pose. Så hold øje med dem i ovnen og gå endelig ikke fra dem! Det går super hurtigt!

  SvarSlet
 5. rigtig god idé med at sætte dem på magneter! Tror du også det virker med andet plastic (f.eks poserne fra urtekram's mad og snacks)?

  Jonna, jonnaboe.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvordan bar du dig ad med at tage indholdet ud af poserne uden at de gik i stykker?

  SvarSlet
 7. Hvad med at bruge dem som charms i lynlåsen på taskerne flettet af slikposer...

  SvarSlet

Send en kommentar