Fund

Dagens genbrugsguld - en yndig plastikvægt. Er testvejet, fungerer stadig perfekt. Skal, skal ikke. 25 kroner = SKAL. Den skal nok få en fin plads i mit kommende køkken :o) Herudover en Søstrene Grene kage, som utrolig hurtigt er havnet i genbrugsen, idet kagerne jo stadig er en del af sortimentet lige nu. Den er nu en del af min kage samling. Hurra for ikke fedende kager!

Og apropos kager - Paradis åbnede op for is sæsonen i dag med gratis is til alle + gratis flødebolle til de første 300 gæster. 11:50 var frk genbrugsguld og veninde-mumimanen at finde i køen. 12:05 var der 2 kugler vidunder-is med chokolade og en flødebolle på vej ned i en frostkold mave. MUMS!

Kommentarer

 1. Hej Helene.
  firkanter til en flettet taske: hvis langsiden af firkanterne er 9 cm, hvor bred skal den så være, ved du det?
  Mvh. Emma

  SvarSlet
 2. Uhmmmmmm.... I Odense var der gratis is mellem kl 11 og 16, gæt lige hvem, der havde hevet tre unger ud i det ret så kolde solskinsvejr bla. for at få en frysende skøn is? Uhmmmmmm

  SvarSlet
 3. ville godt ha stået i kø efter dit pink dynebetræk ! sig til, hvis du vil sælge...eller bytte ;) god søndag fra fru sommer

  SvarSlet
 4. Tænker du på stoffet bag ved vægten og kagen? Det er en stor fin dug. En gave fra en "reservebedste" som jeg desværre ikke har kontakt til mere, så den regner jeg med at beholde til et fremtidigt spisebord :o)

  SvarSlet
 5. Der var du heldig. Vi stod i kø i over en halv time.. But it was worth it!

  http://denlyserodeelefant.blogspot.com/

  SvarSlet

Send en kommentar