Dobbelt Mumi-lykke

Jeg var for længe siden så heldig at få fingrene i Mumifars Erindringsbog. Lykken var dengang gjort. Endnu større var glæden dog, da jeg for nyligt modtog en besked fra Sanni. Af Sanni kunne jeg få lov at købe en bog magen til, så min mumi-glade veninde kunne få en bog også. Tusinde tak til Sanni, nu er vi to glade mumi-maner! Desuden tusinde tak til alle jer som sender links til forskellige mumi-produkter på diverse hjemmesider!

Kommentarer

 1. Den bog har jeg også - endda havde jeg to på et tidspunkt, men solgte den ene.

  SvarSlet
 2. De har mummisengetøj hos Jysk til 199,-
  Og idag så jeg mummi slikkepinde i min lokale kvickly...
  Efter jeg er begyndt at læse din blog så ser jeg mummier overalt!

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for info, Solveig!
  Jeg vil smutte i JYSK imorgen, har de ikke søndagsåbent. Det håber jeg, ellers må jeg forbi mandag!

  Vi har desværre ikke lige en Kvickly i nærheden, så ingen slikkepinde i denne omgang.

  Fedt for dig, at du ser Mumi'er alle vegne ;o)

  SvarSlet
 4. Så har jeg tjekket, sørme om ikke JYSK har søndagsåbent imorgen ;o)

  SvarSlet

Send en kommentar