Choko'fantastisk!

Jeg har smidt et par nye tasker ind i min lille biks, for jeg har nemlig haft kreatid! En ugentlig fridag når man læser til sygeplejerske. Jo tak - ikke dårligt! Flere har troet, at min blog-butik har været lukket. Det har den ikke - nu har jeg igen smidt et link til den ovenfor i menuen. Tryk på recycle-tegnet og du kommer frem! Du kan nu blandt andet finde følgende taske:

Kommentarer

 1. Hittade in här för första gången i veckan och kommer garanterat komma tillbaka ofta! Vad mycekt fina och roliga saker du pysslar! :-)

  SvarSlet
 2. er vild med genbrug, er vild med den måde du genbruger på, er vild med du dine tasker, er vild med den ølkasse du lavet om til et møbel er kort kontant vild med denne side, ærger mig over jeg ikke har set den før nu...øv øv øv ØV!!!

  SvarSlet
 3. Popetotrora - Mange tak :o)

  Anne Mette - Selvfølgelig ærgerligt, at du ikke har været forbi før. Men du kan jo stadig se alle mine ældre skriverier og fra nu af følge med i de nye :o)

  SvarSlet
 4. det vil jeg helt klart gøre og prøve nogen af tingene selv:-):-):-):-)

  SvarSlet
 5. Jeg har luret lidt på din blog og har nu meldt mig som fast læser.
  Det er rigtigt inspirerende at se alle de fine ting, du laver.
  Glæder mig til at følge med fremover :)

  SvarSlet
 6. jeg er igang med sådan en taske og er kommet til bunden!!! jeg kan simpelthen ikke sy den, det ligner på din vejledning at du har to stykker du syr sammen, men for mig kan jeg kun sy den nederste kæde sammen med sig selv??? håber du forstår mit spørgsmål! :) PLEASE HJÆLP!
  -katrine

  SvarSlet
 7. Det er også den nederste ring, som du syr sammen med sig selv. Du syr bare fra den ene side af ringen til den anden side :o)

  SvarSlet
 8. hmm. det må jeg lige prøve, tak for hjælpen! for øvrigt nogle vildt seje ting... er også igang med din "bånd-skål"
  Elgen, den er altså FOR fed, kunne du måske lægge en opskrift ud af den?

  SvarSlet

Send en kommentar