København tur/retur


Typisk at S-togene ikke kører, når man endelig står og skal bruge dem. Men til København kom jeg. På trods af vejret lykkedes det mig at få shoppet lidt. Marimekko butikken nær strøget har frem til lørdag 15% på metervarer, hvilket jeg benyttede mig af. Samtidig fik jeg købt et par kager i Søstrene Grene, hilst på Lea, købt en Moomin skål og kigget i genbrugsbutikker. Desværre uden at gøre et fund...

Kommentarer

 1. 15%. Det var da et scoop. Heldige dig :)

  SvarSlet
 2. http://www.asos.com/Converse/Converse-Marimekko-Ox-Trainers/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2004272&cid=4172&Rf900=1548,1608&sh=0&pge=10&pgesize=20&sort=-1&clr=Redwhiteorange

  Fandt disse sko på asos - og tænkte at det nok var noget for dig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-)

   Og jo, det er nemlig lige mig.
   Problemet er bare, at jeg ikke passer modellen så godt. Så jeg går i mit stille sind og håber, at de påbegynder en produktion af en anden model i samme print... Det går bare lidt langsomt ;-)

   Slet

Send en kommentar