Hjertelig hilsen

Mit projekt med sekskanter med og uden blomster skrider langsomt fremad. Jeg mangler dog lige at få hæftet en ende eller 100. Måske jeg tager mig sammen og får gjort det i den lokale krea-klub i aften!?

Så er det jo Valentines day. Genbrugsen gav mig det, om jeg pt ikke har en kæreste til at give, noget rødt med hjerter. Et utrolig stort og helt nyt stykke stof i klar rød med små hvide hjerter som vist :o) Hurra for genbrug og god Valentine!

Kommentarer

 1. åh ja enderne..... det er liige lidt kedeligt .... har også overvejet om jeg skulle blande mine sekskanter med og uden blomster -glæder mig til at se det lagt op :)

  skønt valentine stof :)

  kh♥

  SvarSlet
 2. skønt valentines stof :)
  haha ja kender det med at hæfte ender :)
  Er dybt misundelig på jeres kreaklub :) god fornøjelse.
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Vilka fina rutor (eller sexkanter :-))! Det kommer bli en riktigt härlig filt!

  SvarSlet
 4. Hej Helene. Du har skrevet på min blog angående bytte af stof, du kan jo prøve at sende billeder af det du har, ellers er jeg ret vild med dine flettede tasker, måske kunne vi lave en byttehandel med en af dem i stedet?

  KH Berit

  SvarSlet
 5. Hej igen. Jeg tror da jeg hopper på den med Toms skildpader-pungen, hvad prisklasse ligger den i, så skal jeg lave en fin stofpakke til dig?

  KH Berit

  SvarSlet
 6. Jeg ELSKER dine hæklede lapper! jeg må i gang igen! :)

  SvarSlet

Send en kommentar