Skumfidus

Skumfiduser lavet med søsters hjælp. Inspireret af Ditte med bloggen Birdie and I. Nu er de limet på magneter til pynt på arkitektlampen og i Erik Kold smørboksen. Endnu et påbegyndt projekt afsluttet, tjek!

Kommentarer

 1. Hvor er de seje. De er jo lige til at spise. Du har altså en gid evne til at afslutte.... den kan jeg godt være lidt misundelig på :-)

  Måske man snart skulle prøve det der fimo-halløj... Og tak for en altid inspirerende blog.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Er det rigtige skumfiduser?! eller er det fimo/noget andet?

  Jeg har forresten set i et blad at man kan lave en lp til en skål/sterinlysholder ved at proppe den (lp'en) i ovnen, så den vipper sig op og laver en bølgekant... når jeg finder 'opskriften' kan jeg jo lige sende billede og hvordan man gør hvis du er interessert de er virkelig flotte, jeg skal lige finde nogen lp'er og opskriften så er jeg selv igang :-)

  SvarSlet
 3. Hej Emma :o) Opskriften på skålene kan du finde her: http://www.youtube.com/watch?v=l1xVZu7si28

  Jeg er selv mest fanget af lp'ere som ure. Skålene sælges i de fleste genbrugsbutikker her i byen, jeg har skam haft dem i hænderne og studeret dem flere gange!

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine, og hvor er jeg glad for at kunne inspirere.

  Ditte, Birdie and I

  SvarSlet

Send en kommentar