Striber og tern


Fletteriet fortsætter - flere projekter bliver færdiggjort. Pungene her ryger ind på salgssiden hurtigst muligt. Ydermere er en del fletterier af Haribo og kaffeposer påbegyndt. Mere om dem en anden dag.

Kommentarer

 1. ville ønske jeg havde din tid til at være kreativ... forstår virkelig ikke at du kan nå så meget... :/

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth. Sygepleje-studiet har vist sig at indeholde en masse studiedage. Da jeg er relativt godt rustet fra gymnasiet har jeg pt ikke det store behov for at bruge alle dagene på at læse. Derfor den store mængde kreatid, som jeg forsøger at udnytte bedst muligt :o)

  SvarSlet
 3. Virkelig flotte(:
  Men ville nu egentligt spørge om noget andet:
  Hvordan gør du chipsposer rene? Jeg er nemlig i gang med en lille taske, som jeg skal bruge til min konfirmation. Men jeg syntes bare, at uanset hvor meget jeg vasker poserne, er de stadig lidt fedtede?

  SvarSlet
 4. Hej Malene :o) Jeg fylder noget rigtig varmt vand i en vask og hælder lidt opvaskemiddel i. Heri smider jeg mine chipsposer og skrubber dem med en opvaskebørste. Herefter tørrer jeg dem med et viskestykke og smider dem til tørre. Det virker for mig :o)

  SvarSlet
 5. Tusind tak(:! Tror jeg, jeg vil prøve når jeg har været af sted med hundene(:

  SvarSlet
 6. Jeg plejer, at tage en våd vaskeklud med sæbe, derefter en ren våd, og så tørre dem af.. De plejer at blive rene nok af det, men det kan være at jeg skal prøve det andet også ;)

  SvarSlet
 7. mega fed taske :) prøver selv men kan kun finde størrelsen på de små tern 5*11 , hvilken størrelse bruger du ??

  SvarSlet
 8. Anonym - tænker du på hvilken størrelse jeg har brugt til en specifik taske eller bare generelt?

  Generelt hedder det, at hvis den korte side er x centimeter, så skal den lange være 2x + 1. Det lyder sikkert matematisk, men det er meget nemt. Er den korte side 4, skal den lange side være 8 + 1, altså 9. På den måde kan man flette i alverdens størrelser.

  SvarSlet

Send en kommentar