Længe leve storskrald

Undskyld den rigtig ringe billedkvalitet! Men jeg fik lige lyst til at vise mit storskraldsfund frem! Stolen er nymalet og har nu fået en specialsyet hynde af lyselilla kanvas matchende en pude af ynglingsstoffet. Nu kan jeg igen side godt og blødt, når lektierne skal laves og bloggen betjenes! Jeg håber på sigt at kunne finde 3-5 matchende stole. Tænker at sådanne kunne gøre sig rigtig fint rundt om et spisebord engang ud i fremtiden!

Kommentarer

 1. sikke et godt fund!

  God påske til dig :)

  SvarSlet
 2. Den er så fin, må jeg spørge dig hvad du har i siddehynden, og har du bare tegnet sædet af ? Jeg har lige lavet en hynde til min stol, lidt samme facon, men den blev jo 5 cm for lille på hver led, da jeg fylde en pude i ... derfor er den IKKE vist frem her på bloggen

  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Hej Pia. Ja, jeg har egentlig bare tegnet stolsædet af og lagt to centimeter sømrum til hele vejen rundt. Jeg har brugt noget meget kraftigt pladevat. Det virker egentligt som en blanding af pladevat og skumgummi. Noget jeg engang fik fra min Farmor.

  SvarSlet
 4. Der er det jo i pink :-)
  Det var mig der lige har købt i grøn....
  Hvis du mangler et stykke, kan du jo lige skrive til mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skulle jeg komme til at mange, vil jeg skrive til dig :o)

   Slet

Send en kommentar