Den er gul som solen

Efter at have overvejet det nøje og genlæst jeres kommentarer her, kom jeg frem til, at der skulle være solgule sekskanter mellem mine blomster af røde/pinke/orange retro stofrester. Så er der bare liiige at få syet tingene sammen. Er pt. i "hvorfor klippede jeg ikke sekskanterne større - fasen". Mon ikke det snart går over, når jeg begynder at kunne forestille mig en farvelækker sofapude.

Kommentarer

 1. Hej Helene.
  Den fase kender jeg så udemærket ;o)
  Men hold da op hvor bliver den bare fin og farverig.
  Mvh Diana
  denledigestund.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Wauw! Wauw! Wauw!
  Herfra ser sekskanterne helt perfekte ud, jeg tror du havde ærgret dig, hvis de var blevet større. (Men kender det også)
  Helle.

  SvarSlet
 3. Hej. Rigtig fin blog du har ;) kig evt forbi min hvis du får lyst på Linebiine.blogspot.com
  //Linebiine :)

  SvarSlet

Send en kommentar