En lille teori

Ugens eneste lidt mere seriøse produkt - en færdig bestilling. Resten af ugen er rent ud sagt gået op i pap og papir. Som lille havde jeg en teori om, at jeg som tyveårig og derover var "stor og kedelig". Rart nu at vide, at alt det ikke forholder sig sådan og man stadig kan lave fis, papkøer og andre spøjse ting :o)

Kommentarer

 1. Når folk jeg møder rundt omkring får at vide at jeg er 26 er deres første reaktion altid at de for det første ikke tror på mig, for det andet udbryder de altid noget i retning af: "Jeg troede virkelig ikke man opførte sig sådan når man var 26, jeg troede man var mere voksen!" :D
  Men hva' fa'en... JEG har det sjovt ;)

  Flot taske :)
  Jeg er glad for at du kunne bruge poserne!

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg er så imponeret over det du kan med at folde papir. Det er absolut smukt. Nu må jeg snart få det prøvet af selv.
  Fortsat god weekend
  AD

  SvarSlet

Send en kommentar