Frø og frø imellem

Mange indlæg er det ikke lige blevet til i løbet af den sidste uges tid. Jeg har travlt med praktik, at ekspedere ordrer samt at flette nye en del nye bestillinger, blandt andet frøfletteriet vist her. Desuden vil jeg lige sige velkommen til alle de nye læsere der er kommet til i den seneste uge. Nu er tallet sørme allerede ved at runde et halvt tusinde. Tælleren siger 499, der mangler bare én enkelt. Hvem mon bliver nummer 500? ;o)

Kommentarer

 1. Hold da ...., hvor er det super fedt, glæder mig helt vildt til det færdige resultat:-). Du er fantastisk...

  SvarSlet
 2. Hejsa... Har faktisk fulgt din blog rigtig rigtig længe, er her flere gange om dagen for at se hvad du finder på.. :-D Så siger mange tak for rigtig god inspiration..:-D Har du fundet en ide til taske med klap? ellers har jeg en...:-) Kram Pernille

  SvarSlet
 3. Hej Pernille. Selv tak og ikke mindst tak for rosen! Jeg har prøvet lidt forskelligt hvad angår tasker med klap, men jeg synes ikke rigtig om resultaterne ind til videre.

  SvarSlet
 4. hej :D
  Rigtig flot taske !
  Jeg skal til at igang med at lave en "Haribo" taske :D Så derfor ville jeg lige spørge om du putter bogbinds-plast uden på poserne eller bare bruger dem som de er ?
  Hilsen Mette <3

  SvarSlet
 5. Jeg bruger bare poserne som de er :o)

  SvarSlet
 6. Okay :D
  Tak for hjælpen !xD

  SvarSlet
 7. hejsa.
  Lige et spørgsmål fra en stor fan af denne blog :-)
  hvordan sætter du for i dine tasker?
  Og hvilket slags stof bruger du?
  Jeg har nemlig prøvet og kønt er det godt nok ikke :-(

  Mange hilsner Mia

  SvarSlet

Send en kommentar