Nostalgi

Stor var glæden da det for ikke så længe gik op for mig, at Milky Way stadig producerer deres Magic Stars. Endnu større var glæden, da jeg fik smagt på dem samt opdagede, at emballagen var super god at flette af. Jeg vil ikke forstyrrer jeg mere, men i stedet vende tilbage til stjerne-spiseriet :o) Der er sørme lang vej endnu!!

Kommentarer

 1. hvor er det emballage da bare fedt :)
  Super ide til en taske, kunne godt være jeg nuppede ideen engang hvis det er ok :)
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Det gør du bare Micha :o) Målene på stykkerne er 5 x 11 centimeter.

  SvarSlet
 3. Den er så fed den Milky Way taske!

  Rigtig god fornøjelse - og appetit ikke mindst :o)

  SvarSlet
 4. Den er bare fed. Hvor mange led går der fra hver pose
  // Channie

  SvarSlet
 5. Jamen, hvor er det dog SYND at du skal spise dig til al den emballage ...

  Super fede tasker du får lavet !

  Glæder mig til at jeg kommer i gang, men jeg skal nok skifte kaffemærke for at få noget at flette af.

  SvarSlet

Send en kommentar