Opblomstring

Jeg har været så über heldig at finde ud af, at Jorunn med bloggen Kreativ impulsiv lå inde med dette fantastiske stof i større mængder. I eftermiddags havnede et større stykke af ynglings tekstilet over dem alle i postkassen min. Medfølgende var også en fin magnet og et super retro-lækkert bogmærke!! Man har lov at være heldig! :o)

Kommentarer

 1. hejsa!
  det er egentligt ikke en kommentar til dette men det er noget rigtigt flot stof alligevel.:-) det jeg egentlig ville sige at jeg har en idé til en ting du kan lave ud af alt det garn du har! du kunne lave en ponpon bamse...:-)
  skriv til (annemette.bindner@gmail.com) hvis du vil vide hvordan!;-)

  SvarSlet
 2. ej hvor er det fint! an godt forstå du kan lide det :)

  SvarSlet
 3. Hej..
  Ville lige høre om du er opmærksom på at der er en på gul og gratis som bruger dine billeder? Faldt lige over annoncen og syntes at du skulle vide det.. http://www.guloggratis.dk/diverse/bortgives/andet/annonce/11182457

  Suuuper flot stof forresten.. Den farve er da lige i skabet..

  SvarSlet
 4. Hej Lea. Det har jeg ikke set!! Jeg er virkelig glad for, at du nu har gjort mig opmærksom på det. For det bryder jeg mig egentlig ikke om!!

  Tak igen! Jeg får gjort noget ved det!

  SvarSlet
 5. Hej Helene..

  Nej det kan jeg da godt forstå.. Specielt ikke når hun også gør inden for flettede tasker.. Meget uproffesionelt af hende syntes jeg..

  Selv tak.. Man hjælper jo hinanden alt hvad man kan her inde..

  SvarSlet

Send en kommentar