Papdyrs føljeton

Inspireret af Aslis sjove føljeton om Skaldepanderne samt jeres reaktion på papelgen Elgvis har jeg i løbet af de sidste dage fået skabt mig nogle skitser og prototyper til et par papdyr. Ideen med flodhesten har været lang tid undervejs mens ideen til køerne kom i går aftes. Nu mangler jeg sådan set bare at få fundet nogle passende papkasser. Engang ud i den nærmeste fremtid vil det altså blive muligt at hilse på Flodhesten Wolmer samt Maren og Arnold Koberg.

Kommentarer

 1. det er bare fantastisk, at du kan kreere disse:)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at se resultatet... Jeg så sådan et spot fra Discovery Travel and living, hvor de lavede et sofabord... det skal prøves... men det er også noget mere simpelt end det du har gang i...

  SvarSlet
 3. Kommentaren her passer måske ikke så godt ind under dette indlæg, men undrede mig over, hvilken Capri Sonne-variant, du har brugt til de gule/blå-tasker - dvs. f.eks. den du lavede til din søster?
  Den er nemlig bare fantastisk!

  SvarSlet
 4. Anonym - du smider bare kommentaren lige hvor du lyster. Varianten er lidt speciel. Eller der bliver sikkert produceret lige så meget af den som af de andre, men jeg har endnu kun mødt et sted, hvor den kan købes. Den hedder "Multivitamin" - vitaminerne har jeg ikke mødt... Den ser således ud:

  http://www.daisena.lt/images/products/Caprisonne/capri-sonne_multi.jpg

  SvarSlet
 5. Mange tak!
  Og den taske, du har lavet her: http://1.bp.blogspot.com/_JAfCHIIV9Ws/TOqKpi9ru8I/AAAAAAAABxI/wZgD_5AxpwU/s1600/Capri.jpg er således en blanding af de 'almindelige' og multivitamin-varianten, eller?

  Hvor kan den variant købes? Har vist aldrig set den.. :)

  SvarSlet
 6. Lige netop. Tasken du har linket til er en blanding af "Multivitamin", "Orange" & "Safari".

  SvarSlet
 7. Hvor kan Multivitamin købes? :)

  SvarSlet
 8. En kiosk på Lyngby Hovedgade.
  De nye juice har dog skiftet farvenuance på emballagen. Alle farverne er en anelse mere "fesne" men motivet er det samme.

  SvarSlet

Send en kommentar