Restegilde


Efter længere tids gemmen af små rester af orange/gul/pink retro stof, er projekt mini sekskant nu begyndt. Knap 5 x 5 centimeter. Jeg er bare kommet i tvivl, om jeg skal sy solgule eller orange sekskanter rundt om blomsterne. Hvad siger du?

Kommentarer

 1. Jeg tror orange bliver lidt mere dæmpet så det bliver mere som en blomster-eng, mens gult kommer mere til at fremhæve den enkelte blomst, så det kommer også an på, hvad du vil fremhæve :) Jeg synes det med håndsyning er et så stort arbejde, at jeg ville lave nogle sekskanter i begge farver, og så lægge dem ud mellem blomsterne (ikke sy dem sammen)og så bestemme mig ud fra det :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det super flot, jeg er mest til orange, har hele betræk af et par af de orange du fik, hvis du kommer til at mangle:-). Regner med at komme til Hillerød en af dagene i næste uge. Knus

  SvarSlet
 3. Hvis det var mig ville jeg måske vælge en lys farve, så man bedre ligger mærke til blomsterne. Måske lysegul?

  SvarSlet
 4. Majken - Jeg vil helt sikkert følge dit råd og lave lidt sekskanter i flere nuancer, for at holde det op mod blomsterne!! Tak for ideen.

  Tamra & Julia - jeg vil forsøge mig med lidt sekskanter i både lysegul og orange.. Går det helt galt må jeg lave flere blomster, så der er til to puder :o)

  SvarSlet
 5. Har du overvejet en dyb mørk lilla? Eller er du mest til lyse farver?
  Vh. Vibber

  SvarSlet

Send en kommentar