Rød, orange & pink

Bliver gang på gang overrasket over, hvad der kan fremtrylles af brugte sengesæt. Symaskinen har igen været på arbejde med ynglings blomsterstoffet, som jeg var så heldig at få byttet mig til. Tænker at de to puder kommer til at passe rigtig godt til mit hæklede tæppe. Ydermere fik jeg ved samme lejlighed syet to grydelapper færdigt.

Kommentarer

 1. Kjempefine puter, og fantastiske farger:)

  SvarSlet
 2. Du kan bare det der med farver! :) Jeg bliver helt glad af se dem! :)

  SvarSlet
 3. Fantastisk, fede farver, lyser dejligt op!0)

  SvarSlet
 4. FY SØREN! Jeg ELSKER det heklede teppet ditt! Får lyst å gå i gang med mitt eget med slike farger med en gang :)))) Har farger. Prøver en lapp!

  SvarSlet
 5. Jeg ELSKEr også virkeligt dit tæppe - det er fantastisk :D

  SvarSlet
 6. Lappeteppet är helt underbart! Love it!

  SvarSlet
 7. Mange tak for jeres søde kommentarer :o)

  SvarSlet

Send en kommentar