Søndagslopper

Har været så heldig at finde endnu et solgult Rosti æggebæger til den beskedne samling + 4 hvide Erik Kold krydderibøtter. Æggebægret fundet på et yderst beskedent loppemarked mens kydderibøtterne er købt på nettet hos Mettesofie.dk. Jeg har før haft købt ting på siden og både service og pris er altid i orden.

Kommentarer

 1. Det er det jeg siger : "Man skal ALDRIG smide noget ud - man får brug for det på et tidspunkt"
  Men det er ikke altid jeg selv hører efter, til sjældne tider ryger der desværre et og andet. Som da jeg flyttede for et par år siden, smed jeg ret mange af disse bøtter ud. Det er jeg da ked af i dag, når jeg ser du samler på dem - så havde jeg da sendt dem til dig...
  Men jeg har så bare lært at jeg virkelig IKKE skal smide noget ud! :D
  Bedste hilsner
  Zanne = MamaZgrubler.blogspot.com (hvorfor kan jeg ikke underskrive med mit blognavn, når jeg lige har oprettet en blog her???)

  SvarSlet
 2. Hej Zanne.

  Jeg har desværre hørt mange historier lignende din. Der er med garanti røget rigtig mange bøtter ud igennem årene. Men tanken er rigtig sød :o)

  Er du logget ind i Blogger, når du forsøger at kommenterer?

  SvarSlet
 3. Ja det skulle jeg da mene... Jeg er godt nok ikke den store ørn til hverken pc eller internet, men min sunde fornuft og logiske sans plejer altså nok at kunne bringe mig det jeg skal vide og finde.
  Og der er bare ret mange ting her på sitet jeg ikke rigtig kan hitte hverken rede eller rundt i. Ved så ikke om det er fordi det måske henvender sig primært til unge mennesker der har en noget mere basal viden og det hele, end vi gamle mosefund har :D)))
  Nåh. Men jeg finder jo nok ud a'et, har da en sød (ung☺) venindeting, som har en profil herinde og er suuuuperskrap til at det hersens nymodens dingenot og tingeltangel :D)))

  SvarSlet
 4. Åhh.. Ja, elsker også bare de Erik Kold bøtter. De ser faktisk ud til at være i rigtig god stand dem du har fundet dig der. Er slet ikke ofte det sker.

  Nå, ang. Zanne (den anonyme bruger), så har jeg faktisk samme problem på en anden computer, end den jeg bruger nu.
  Jeg kan simpelthen ikke få den til at logge mig ind. Det er så s**** irriterende. Held og lykke med at finde ud af det. :)

  SvarSlet
 5. Altså jeg klikker først ind på min blog, og så dernæst på 'log ind' oppe i højre hjørne... men jeg ved jo så ikke om det ser rigtigt ud, da jeg ikke ved hvordan det ellers skulle se ud :D))
  Jeg kommer ind til en slags oversigt, og kan f.eks se denne blog, men når jeg så klikker mig herind, så står der igen 'log ind' oppe i hjørnet :(((

  Hilsen Zgrubler
  Og tak - jeg finder jo nok ud af det... på et tidspunkt! :D

  SvarSlet
 6. Hvor er det dog fantastisk, når de første husholdningsting man købte igen er på mode :D
  Så må man da være retro! (eller bare gammel).
  Held og lykke med "ting-finderiet". Kan sige dig det er godt kram, der holder!!!!

  SvarSlet
 7. Jeg har to brune æggebægre, og en stor dåse med orange blomster. Jeg bruger det aldrig, det står bare gemt i et hjørne af skabet :-)

  Ang. log ind, så prøv at fjerne fluebenet, eller opdater til google chrome.

  SvarSlet
 8. Hej Pia. Tak for tippet - det førte sammen med et par tip om det samme til, at det hele virker igen.

  Mine æggebægre står pt. også på en hylde med dåserne. Men planen er, at de ryger i brug så snart jeg flytter hjemmefra :o)

  SvarSlet

Send en kommentar