Flad bund og lynlås

Endnu en taske er blevet færdiggjort. Jeg har været så heldig at få en STOR stak lynlåse forærende, herunder nogle lidt bredere af metal. Tak Inga, for de mange lynlåse :o)! De er lettere at få til at side pænt i tasker med flad bund. Tasken er at finde på slagssiden her (klik).

Kommentarer

 1. Har du mon et billede taget inde fra så man kan se hvordan du har syet bunden?

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke et billede indefra denne her taske. Men på min salgsside under solgte tasker kan du se bunden i en rød taske: http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/salgbytte.html

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke se det øverste billede :(

  SvarSlet
 4. Den er så flot, lige mine farver. Et godt råd- Jeg er begyndt at flette i papirs duge og papir dække servietter fra restauranter. så flot. Jensens Bøfhus er super til dette formål...

  Birgitte Hassing

  SvarSlet

Send en kommentar