Mine egne tasker


Nogle af jer har i jeres kommentarer til mine indlæg spurgt til, hvilke tasker jeg selv har og bruger. Svaret bliver en anelse kedeligt. Jeg har kun to, men jeg bruger dem ikke. De to tasker jeg selv har, gemmer jeg udelukkende fordi emballagen ikke bliver produceret mere. Jeg nænner altså ikke at skille mig af med dem.

Kommentarer

 1. Hey Helene. Jag tänkte bara fråga två saker lite snabbt: Jag tror att jag har en del gamla Mumin-serietidningar liggande hemma som jag tänkte kasta, och kom att tänka på att du ju gillar Mumin. Är det något du skulle vilja ha? Så skulle jag kunna ge dem till dig i Bergen. :)

  Och, har du tänkt åka på Andy Fletchers DJ-gig i Århus 5/8? Jag köpte biljett dit förra månaden, men nu när jag såg att René och Kristian ska vara support med sitt nya projekt, så vågar jag inte längre åka själv. ;) Så jag är på jakt efter någon som skulle ha lust att göra sällskap dit.

  SvarSlet
 2. Det kender jeg alt for godt. Jeg laver efterhånden mange tasker, men ikke desto mindre så er jeg faktisk ikke rigtig taskepige, nærmere nettoposepige ;) Men ja, jeg har også et par yndlings som bliver luftet af og til !!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hejsa Helene.
  Jeg tænkte på. Hvilken slags garn/snor har du brugt, nu hvor nogle af leddene jo bliver 'gennemsigtige' i det der slikpapir?

  SvarSlet
 5. Hej :o) Jeg sorterer alle de stykker plastik fra, som er helt gennemsigtige. Jeg vil ikke have, at snoren er tydelig. Snoren jeg bruger er hæklegarn fra Brugsen. Man kan købe et STORT nøgle til 40 kroner. Der er nok til rigtig mange tasker.

  Mit nyeste projekt på prøvebasis er en taske udelukkende af gennemsigtige stykker plast. Her vil jeg forsøge at sy med en farvet tråd. Så må vi se om det ender godt eller skidt.

  SvarSlet

Send en kommentar