Mon du har?

Jeg havde egentlig håbet at vinde denne give away (klik), men sådan gik tingene ikke. Man kan ikke altid være heldig. Så nu må jeg på jagt efter et voksen størrelse Bamse og Kylling dyne- og hovedpudebetræk som på billedet. Desværre er der hverken noget at finde på Trendsales, DBA eller Gul og Gratis. Skulle der være nogle derude som ligger inde med et jeg kan købe, hører jeg det rigtig gerne :o) Tak!

Kommentarer

 1. Det er hverken sengetøj eller præcis samme motiv, men der er en her der har noget stof/gardin med bamse og kylling til salg/bytte

  http://mellemhimmelogjord.blogspot.com/2011/05/stof-til-bytte-og-salg.html

  SvarSlet
 2. -og jeg har kun babybetræk...

  SvarSlet
 3. Jeg har et hovedpudebetræk... ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg har et dynebetræk og et hovedpudebetræk, som du gerne må købe. Kender dog ikke prisen for den slags. Det gør du garanteret. Min mail er trine@selskabet.org

  SvarSlet
 5. Jeg har sendt dig en mail, Trine :o)

  SvarSlet
 6. Jeg har det stof - Det er fra et gammelt gardin.. Smid en mail hvis du er interesseret :)
  Det er 128 x 118 cm

  bolette_bobo@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg tror jeg har, men det er dynetrekk til barn...

  SvarSlet

Send en kommentar