Tasker med bred bund (opdateret)

Værelset er klar til fint besøg imorgen. Derfor fandt jeg tiden til at få opdateret vejledningen til at flette tasker med flad bund. Vejledningen/DIY'en findes stadig lige her (klik) og under menupunktet tasker. Håber denne udgave med flere billeder, forklaringer og tegninger er nemmere at gå til. Ellers må I endelig skrive!

Kommentarer

 1. Hvad er det for noget tråd du bruger? :)

  SvarSlet
 2. Hæklegarn fra Superbrugsen. Nøglerne koster 40 kroner, men der er også til 10 - 20 projekter i et nøgle :o)

  SvarSlet
 3. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 4. Super... så tør jeg snart at jeg tør kaste mig ud i noget flad bund... så skal jeg bare lige have forstået hvordan bunden syes på siden... men det kan jeg jo lege med i ferien... :o)

  SvarSlet

Send en kommentar