Torsdags ta-da

FÆRDIG! Jeg nåede det! Et styks pude af 50 hæklede firkanter. 25 farvede på den ene side og 25 hvide på den anden. Noget af et arbejde men bestemt det hele værd :o) Opskriften på firkanterne kan findes lige her (klik).

Kommentarer

 1. Hvor er den FLOT! Jeg kan desværre ikke hækle, så kan kun forestille mig, hvor stort et arbejde det har været, men resultatet er virkelig godt :o)

  SvarSlet
 2. super flot!! ihh kunne være jeg også skulle lave mit hækle arbejde om til en pude ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot. Hmm, tror da lige jeg vil overveje en ekstra gang om man selv skulle kaste sig ud i det. Sådan en ville gøre sig godt i sofaen - er jeg sikker på. :-)

  Ja og din DIY på papko skal jeg også snart igang med, så snart printeren vil arbejde med mig igen og ikke mod mig. :-)

  SvarSlet
 4. Super flot resultat... det må jeg prøve når jeg har lavet lidt af mine amigurumier... ;o)

  SvarSlet
 5. Hold fast har du lavet alle de firkanter på en uge... respekt :-) og den er virkelig flot!

  SvarSlet
 6. de er bare så flotte de firkanter, men gid opskriften var på dansk:)

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare super lækker og sommer-agtig :)

  SvarSlet
 8. Wauw, den er flot. Har selv været i gang med de samme firkanter og med hvid kant. Kan ikke helt beslutte mig for om det skal blive til en pude eller et tæppe, men det tager jo ret lang tid, så kunne jo starte med puden:)

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er den bare flot. det er en fornøjelse at følge bloggen.
  Millelouise, som har en hæklebog som give away på sin blog ; )

  SvarSlet
 10. Ååå så lekker! Sånn vil jeg og lage! :)

  SvarSlet
 11. Tak for jeres søde kommentarer. Jeg kan kun anbefale jer at gå i gang med en sådan pude. Projektet er lidt mere overskueligt end et helt tæppe! (skriver hende med 2 store hæklede tæpper påbegyndt)

  SvarSlet
 12. Jeg blir simpelthen nødt til at blive fast læser, sikken dejlig blog du har! :-)
  Måske du vil være fast læser hos mig?

  Marie-Louise
  Posgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Super flot pude og skønt du kom i mål :-) Hvor vildt du er ved at hækle 2 tæpper også :-)

  SvarSlet
 14. FUCK - ups.. den er godt nok sej.. :0)

  SvarSlet
 15. Er lige faldet over din blog, og må med første øjekast straks melde mig som fast læser. hvor er det bare en flot og meget inspirerende blog du har... Og den her pude, S... den er fin... Og tæppet den ligger på er da helt fantatisk.

  Nå, jeg laver mig lige en kop the og læser videre her hos dig :-) Kig også gerne forbi min hvis du skulle få tid.

  SvarSlet

Send en kommentar