Yndlingsfarver

Igen en dag med regn og sorte skyer. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Tasken her har endelig, efter over 3 måneders venten i skuffen, fået den sidste ring og en lynlås. På trods af at farveskalaen tæller farver som pink, solgul og orange har jeg valgt at sætte den til salg, så den ikke ender gemt væk i en skuffe. Pris og mål kan ses på min salgsside lige her (klik).

Kommentarer

 1. Skønne friske farver..... :o)

  SvarSlet
 2. Hej Helene.
  Først vil jeg sige tusind tak, for at have lært mig at flette tasker, og lave køer! Mine køer blev bare slet ikke flotte i pap, så prøvede i karton (der røg genbrugs-princippet, I know)
  Men jeg har et spørgsmål ang. dine (flotte) tasker; Bruger du en skæremaskine til at skære alt det materiale? Eller en hobbykniv, eller en saks måske?:-)
  Kh Sarah

  SvarSlet
 3. Hej Sarah. Mange tak for rosen! :o)
  Jeg klipper alt plastik ud med saks.

  SvarSlet
 4. *Yndlingsfarver

  SvarSlet
 5. Hej Helene. Du må anskaffe dig engangsskalpeller på apoteket og en lineal til at skære efter. Så skal der bare sættes små pletter du kan ligge lineal op af og skære efter.

  Birgitte

  SvarSlet
 6. Hej Birgitte. Jeg har faktisk en masse engangsskalpeller liggende, men af en eller anden mærkelig grund går det bare meget bedre, når jeg griber saksen istedet.

  SvarSlet
 7. bare helt i orden. Jeg er nemlig glad for skalpellen. Ofte kan jeg skære flere lag på en gang, så kommer jeg hurtigére igang med at flette, som jo er det sjoveste...

  birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar