Bergen, Nephew & Erik Kold

Så blev har lidt stille igen... Vendte i går hjem fra en helt igennem fantastisk weekend i Bergen. Fløj alene derop for at mødes med nogle helt igennem fantastiske piger, hvorefter vi sammen overværede den mest fantastiske (underdrivelse) opvarmnignskoncert med Nephew. En times flugt langt væk fra dagligdagen og ind i et helt andet univers som ikke kan beskrives med ord. En helt igennem fantastisk oplevelse der kan leves højt på længe. Den ultimative lykkepille uden bivirkninger (måske lige de penge der skal kastes efter transport, mad, koncertbilletter mm.)

Undskyld min overforbrug af ordet 'fantastisk' :o) 'Godt' dækker bare ikke helt oplevelsen!


Jeg havde forinden afrejsen med hjælp fra et par søde norske bloggere fået fundet et par fine genbrugsbutikker samt loppemarkeder i byen. Desværre fløj regnvejret med til Bergen, så tingene regnede væk både lørdag og søndag. Samtidig udeblev de store fund i diverse butikker. Hjemme ventede heldigvis denne solgule firkantede skønhed. Bestemt ikke noget billigt fund, men smuk. Desværre har Post Danmark på trods af 2 lag bobleplast, 5 lag avis og beskyttende lag af papir og tape smadret hjørnet på låget, SUK! Men med lidt kontaktlim går det vidst lige.

Kommentarer

  1. Der er en antikforretning i Århus ved Mølleparken, der sælger dem i alle mulige forskellige størrelser, både runde og firkantede, hvis du stadig er på jagt...de er ikke billige, men ser ud til at være i rigtig fin stand :) Mange hilsner Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette. Tak for tippet - en anden læser har også nævnt en antik forretning nær Mølleparken. Jeg kommer ikke så tit på de kanter, så jeg er lidt i tvivl om forretningens navn. Ifølge Google findes der to butikker nær Mølleparken. Kan du mon huske navnet?

    SvarSlet
  3. Ja det er den der hedder Ahorn antik og nostalgi, den ligger i thorvaldsensgade :-)

    SvarSlet

Send en kommentar