Blogtræf

Her er lidt stille, for jeg pakker stof og kreagrej til imorgen. Jeg var så heldig at få tiltusket mig en plads til blogtræffet arrangeret af Mette (Kirkesjov). Jeg har pakket en del stof, som jeg napper med og bytter af :o) Måske andre også har noget bytte-værk med?

Kommentarer

 1. Jeg kommer også.... og glæder mig ;-) Jeg ved dog ikke lige hvad jeg skal tage med....
  Vi ses

  SvarSlet
 2. og jeg glæder mig så meget til at se jer alle sammen.
  skal også pakke når drengene er lagt.

  SvarSlet
 3. Spændende - jeg håber at jeg når at få pakket lidt godter og hygge at tage med :-) Vi ses i morgen :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. så er jeg hjemme igen fra Smukfest og jeg sender dig lige et par billeder i morgen til vores byttehandel

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig godt Stinne :o)

  SvarSlet

Send en kommentar