Smuksak

Endnu en smuksak er faldet ned i min turban. Den så rimelig medtaget ud pga. at have stået udenfor. Men meget af rusten kunne heldigvis renses af. Værre var det med plastikhåndtagene som var fuldstændig falmet (gråt). Dette kunne heldigvis ændres med madolie fra den lokale Super Brugs. Så har du en Cathrineholm kande/gryde hvis plastikhåndtag er falmet, kan det klart anbefales at smørre dem ind i olie :o)

Kommentarer

 1. smååååk! elsker de farver!

  SvarSlet
 2. godt husmor-trick :-) Det skal huskes...

  SvarSlet
 3. Total lækker!!! kan godt skære en i hjertet at den bare har stået udenfor, det ville man aldrig ha gættet, så fin som den ser ud nu:)

  SvarSlet
 4. Det har virkelig gået mig på siden i vinters, at jeg gang på gang så den stå ude i sne og frost. Så her for ikke få længe siden smed jeg en seddel i postkassen til husejeren/ejerne. Jeg måtte simpelthen forsøge at "købe kanden fri". Dette resulterede dog i, at jeg fik lov at få den, hvis jeg hentede den selv...

  Så nu står den varmt og renskuret hos mig :o)

  SvarSlet

Send en kommentar