Et uheld rammer sjældent alene

Jeg behøver vel egentlig ikke at skrive, hvilken situation der har udspillet sig?! Nøgleordene er Erik Kold, firkantet STOR bøtte og DBA. Ups! Det værste var næsten, at den store brune bøtter havde en lille brun makker med ;o)

Kommentarer

 1. Kan du mon lave en liste over dine igangværende/kommende projekter? Vil meget gerne vide, hvad jeg kan se frem til, hvis du kan afsløre det. ;-)

  Kan det passe at jeg i bøtten bl.a. kan ane nogle blomster-prægede tern? :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan ane noget tekst i de andre tern? :o)

  -- Julie

  SvarSlet
 3. Ha ha, sådan er det da vist at være storsamler! Men hvad bruger du alle de firkantede bøtter til?? :O)

  SvarSlet
 4. hi hi.... nu ved jeg ikke lige hvor du bor. Men hvis du kan komme forbi Retro-garagen i Brædstrup (postnr. 8740 ) Så tror jeg du går amok....

  SvarSlet
 5. Anonym 1 - Jamen en liste.. Haha... Så får jeg helt dårlig samvittighed over de mange ting, som jeg efterhånden har gang i.

  Og ja, der ses tern med blomster og tekst på. De er måske i virkeligheden meget interessante at nævne. De må få deres eget indlæg snarest.

  Leisys Barslerier - Alle bøtterne bruges til opbevaring af krea-ting. Klippet plastik, lynlåse, perler, frimærker, bånd osv.

  HelleJescika - Jeg bor desværre ikke så tæt på Brædstrup igen, men jeg må forbi snart! Har hørt meget godt om garagen!!! :o)

  SvarSlet
 6. Synes jeg kan se Toms slikpapir, og kamille poseer i de Erik Kold bøtter!

  SvarSlet

Send en kommentar